Instalații Sisteme de Aer Condiționat de la A la Z

Personalizăm fiecare lucrare astfel ca tu să câștigi timp, să economisești bani și să obții cel mai bun randament de climatizare al locuinței tale.

Ai nevoie de o soluție cu costuri mici și de o firmă de instalații de încredere pentru montarea aerului condiționat în locuința ta?

Te ajutăm să obții confort maxim la cel mai scăzut cost prin alegerea celui mai bun aparat și instalarea corectă a sistemului de Aer Condiționat.

Pentru a-ți oferi un serviciu complet la cel mai înalt standard folosim scule si echipamente profesionale și astfel evităm riscul de deteriorare a tencuielilor, murdărie, prafului în locuință sau distrugerea cablurilor electrice aflate în perete.

PROMOȚIE: 10% REDUCERE LA INSTALAREA COMPLETĂ

Pentru împlinirea a 20 de ani de activitate oferim reduceri masive la produsele noastre. In lunile mai și iunie primești 10% reducere la forezele pneumatice. 

Dorești să instalezi Aer Condiționat în locuința ta?

Completează formularul și Beneficiază de 10% REDUCERE!

Achiziționează serviciul de instalații AC și primești 10% REDUCERE, în plus îți oferim consultanță gratuită. 

 Completează Formularul

*Durata de completare: 2 minute

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

Apasă pe întrebare pentru a alege răspunsurile de mai jos.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal conform Politici de Confidențialitate a Home Comfort Energy SRL.
De ce să ne alegi pe noi?
✔️ Îți oferim garanție pentru lucrare;
✔️ Vei primi consultanță în alegerea echipamentului de AC;
✔️ Te învățăm să setezi si sa folosești corect echipamentul;
✔️ Nu trebuie sa faci curățenie după montaj;
✔️ Ne ocupăm de mentenanța ulterioară (curățare filtre, igienizare periodica etc.) și nu trebuie sa ții minte pentru că îți vom reaminti noi.
5 Motive Pentru Care Majoritatea  
Clienților Cumpără de la Noi
✔️ Oferim transparenta legata de prețul lucrării astfel încât sa știi de la început care va fi costul total;

✔️ Oferim servicii de încredere și suntem etici în relația cu clienții noștri;

✔️ Instalările sunt efectuate la timp;

✔️ Montajul este rapid și fără foarte mare deranj;

✔️ Echipa de montaj este foarte bine pregătită și profesionistă.
Ce câștigi TU din colaborarea cu noi?
Obiectivul nostru este să te ajutăm să obții confortul casei mult dorit. Facem asta oferindu-ți servicii de calitate, instalații care nu îți deteriorează locuința și prețuri la nivelul pieței.

✔️ Bani  -   pentru că folosim scule si echipamente profesionale nu deterioram tencuiala sau provocăm murdărie și praf în locuință, astfel vei economisi banii pe care in mod normal ar trebui să-i plătești pentru serviciile de reparații ale peretelui și de curățenie după instalare.

✔️ Timp - datorită sistemului performant pe care il folosim reușim să efectăm într-un timp mai scurt instalare, astfel vei câștiga mai mult timp bucurându-te de noul tău sistem de Aer Condiționat fără grija șantierului din casă.

✔️ Instruire de Folosire - Vei primi gratuit instruire pentru a folosi sistemul de Aer Condiționat, astfel vei ști cum să folosești toate funcțiile aparatului tău din prima zi. Elimini frustrarea provocată de ambiguitatea manualului de instrucțiuni, plus că nu va trebui pierzi timp să înveți singur/ă căutând tutoriale pe net despre "cum se folosește AC-ul".

✔️ Revizie - Suntem alături de tine pe termen lung - Echipamentele de Aer Condiționat necesită revizie periodică pentru a funcționa eficient pe termen mediu și lung. În acest sens noi vom fi alături de tine și vom interveni periodic cu lucrări de revizie care implică: igienizarea periodică cu soluții speciale, curățare de filtre, curățare tăviță condens, curățare condensator, toate cu obiectivul de a elimina bacteriile și mirosurile neplăcute generate de aerul tău condiționat în viitor. Iar partea cea mai bună este că nu va trebui să ne apelezi pentru aceste servicii deoarece îți vom reaminti noi.
Cum funcționează?

Completează Formularul 

Vei fi contactat/ă de un 
reprezentant 

Vom discuta
 nevoile tale 

Venim cu Soluția Potrivită pentru tine

Primești 10% REDUCERE la Instalarea AC-ului
 Completează formularul acum și beneficiază de REDUCERE!
 Politica de Confidențialitate   | Copyright 2022. All Rights Reserved Home Comfort Energy | 
Prin completare datelor sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal | Centrul de Preferințe Cookies.