Despre noi, povestea noastră

Suntem o companie care oferă servicii de instalare a panourilor fotovoltaice, instalații electrice, pompe de căldură și aer condiționat. Home Comfort Energy transformă nu doar spațiile, ci și modul în care experimentați confortul termic. Suntem o echipă pasionată și dedicată, specializată în instalarea panourilor fotovoltaice, a pompelor de căldură și sistemelor de aer condiționat, aducând o viziune proaspătă și inovatoare în industria noastră.

Ne diferențiem prin angajamentul nostru față de calitate și standarde înalte.

Fiecare proiect pe care îl abordăm reflectă angajamentul nostru ferm față de un confort termic de calitate, indiferent de sezon. Ne focalizăm pe calitate în fiecare aspect al afacerii noastre.
De la selecția atentă a produselor premium, la echipa noastră de specialiști dedicați, oferim servicii care depășesc așteptările.

Calitatea nu este doar un cuvânt pentru noi – este o promisiune pe care o onorăm în fiecare proiect. În spatele fiecărui proiect stă un set de valori care ne definesc.
Suntem susținătorii unui proces simplu și transparent, în care comunicarea deschisă este cheia relației noastre cu clienții.

Valorile noastre – calitatea, simplitatea, dezvoltarea continuă, flexibilitatea, eficiența și comunicarea deschisă conturează fiecare interacțiune cu clienții noștri și aplicăm aceste principii în fiecare aspect al activității noastre.
Suntem aici nu doar pentru a vă oferi servicii, ci pentru a vă oferi o experiență – o experiență de confort termic, de colaborare și de încredere în viitorul energetic sustenabil.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este de a-i ajuta pe clienți să obțină confortul termic dorit în orice anotimp, în condiții de siguranță, eficiență energetică ridicată și investiție minimă.  

Servicii oferite

Te invităm să descoperi serviciile oferite de echipa HomeComfort Energy.

Panouri fotovoltaice și instalații

Transformă-ți locuința sau afacerea într-o sursă independentă de energie verde cu serviciile noastre profesionale de instalare a panourilor fotovoltaice.

Pompe de caldură

Construim viitorul termic al casei tale! Cu pompe de căldură eficiente, aducem confortul și economiile direct în locuința ta.

Aer condiționat

Echipa noastră de tehnicieni experimentați se asigură că fiecare unitate este instalată corect și eficient, garantând un mediu confortabil și sănătos în casa ta. 

Oferta noastră

Expertiza noastră acoperă o gamă largă de servicii, începând de la proiectarea și instalarea eficientă a panourilor fotovoltaice, transformând fiecare rază de soare în energie sustenabilă.
Cu o abordare integrată, oferim și servicii profesionale de instalare a sistemelor electrice, garantând nu doar eficiență, ci și siguranță.

Echipa noastră se ocupă cu pasiune de proiectarea și instalarea sistemelor de pompe de căldură, asigurând că locuința dvs. este mereu la temperatura potrivită, respectând mediul înconjurător.

De asemenea, suntem specializați în sisteme de aer condiționat, oferind un climat interior optim pe tot parcursul anului. La baza a ceea ce facem stă misiunea noastră de a transforma locuințele și afacerile în spații durabile și eficiente energetic pentru a obține confortul termic dorit.

Avantajele echipei noastre

Echipă dedicată

Suntem o echipă dedicată care oferă servicii de cea mai înaltă calitate. Ne mândrim cu abordarea noastră deschisă și comunicativă, care asigură clienților noștri că sunt mereu în pas cu progresul proiectelor lor.

Dezvoltare continuă

Suntem un grup în continuă dezvoltare, investind nu doar în tehnologie, ci și în dezvoltarea personală și profesională a membrilor echipei noastre.

Inovăm pentru succes

Suntem dedicați transformării fiecărui proiect într-o poveste de succes. În spatele nostru stau mentori ai tehnologiei, cu experiență în panouri fotovoltaice, instalații electrice, pompe de căldură și aer condiționat.

Calificare și pasiune

Unitatea noastră nu se rezumă doar la expertiză tehnică; Promovăm dezvoltarea profesională și educațională, creând un mediu în care fiecare membru al echipei noastre să prospere. Pasiunea și angajamentul nostru sunt sursele care ne conduc către un viitor durabil pe care îl creăm împreună.

Portofoliu lucrări

Mai jos poți vedea o parte dintre proiectele în care ne-am implicat de-a lungul timpului. Suntem mândri de faptul că putem sa contribuim în mod activ la un proces de tranziție către o lume mai sustenabilă, mai curată și mai confortabilă, alături de clienții noștrii.

Testimoniale de la clienți

Află părerea celor care au ales Home Comfort Energy ca partener de încredere în proiectele lor.

Contactează-ne pentru o ofertă personalizată

Dacă dorești să primești o ofertă din partea noastră, te invităm să completezi formularul de mai jos.
Poți de asemenea să ne contactezi direct, utilizând datele de contact din partea dreaptă a paginii.

Formular de contact

Ce tip de serviciu te interesează?
Politica de confidențialitate *